Customer Service

PRODUCT

Elk item is voorzien van een papieren label met wasinstructies. De originele labels uit het kledingstuk zijn behouden en geven info over maat en stof.

Elk kledingstuk is handbedrukt en uniek. Omwille van het ambachtelijke aspect zijn eventuele kleine oneffenheden mogelijk.

BESTELLING

Alle prijzen zijn vermeld in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wij verzenden bestellingen wekelijks na ontvangst van betaling. Als wij na 7 dagen nog geen betaling hebben ontvangen, annuleren wij de bestelling.

BETALING

Wij accepteren momenteel de volgende betaalmethodes: Paypal en vooruit betalen per overschrijving.
De betaling vindt altijd plaats voor levering van de producten. Je kunt het factuurbedrag over maken op ons rekeningnummer BE45 0017 9399 4889 op naam van Louloup. Vermeld ook het bestelnummer.

VERZENDING

Wij verzenden 1 maal per week. Alle pakketten worden zaterdagochtend ten laatste op de post gedaan. Pakketten worden door De Post geleverd op de volgende werkdag. Als je bestelling is geplaatst en de betaling door ons is ontvangen, maken we de bestelling klaar voor verzending.

Louloup is niet aansprakelijk voor het niet arriveren van de bestelling door fouten bij De Post

AFHALING

Als u in de buurt woont kan u het pakket ook komen afhalen. Dit gebeurt na afspraak.

VERZENDKOSTEN

België:

Voor een bestelling die in een envelop past rekenen wij 2,5 euro. Voor 2 stuks rekenen wij 5 euro en vanaf 3 stuks 7,5 euro per pakket.

Buitenland:

Wij rekenen 12 Euro voor een pakket binnen Europa.  Indien uw land er niet bij staat, stuur dan een email met uw order naar info@louloup.be en wij berekenen de verzendkosten voor u. De huidige prijzen zijn gebaseerd op een gewicht van 0 tot 2 kg. Mocht uw order zwaarder zijn dan 2 kg komen er extra kosten bij, hierover ontvangt u dan een email.

Louloup dankt u voor uw aandacht 🙂